Lammelåretog grønnsakene har så mange gode smaker, så det er ikkenødvendig. Servert med fløtegratinerte poteter, lammesaus og ovnsbakte grønnsaker ✿⊱╮✿⊱╮
Gniinnlammelåret med salt og pepper. Krydre med salt og pepper ogrosmarin. friskrosmarin. Hell kraften fra langpanna over i en kjele ogtilsett majsenna sausjevning
Saftiglammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Start med å ta ut lammelåret fra kjøleskapet et par timeriforveien, så det oppnår romtemperatur
Norskt lam er iverdensklasse, så ingen grunn til å alltid gå for gourmetinnpakninger. Mitt helstekte lammelår ble utrolig mørt og smakfullt helgen som var
Lammelår er fantastisk god mat og noe vi ofte spiser året rundt. I stedet for å gni det inn med salt og pepper, hvitløkogrosmarin, så tok vi denne gangen ogmarinerte det
Lam ogkyllingretter. Lammelår høres påsken til. Idag var det nettopp det som sto på menyen. Skjærte så opp og serverte med poteter, grønnsaker og lammesaus
Ambisjonenemine strakk seg tillammelårog rotgrønnsaker. Denne fordums metode for steking av store mengder kjøtt tilfestlig lag har røtter helt tilbaketil bronsealderen, og var iflittig bruk frem tilvikingtid da interessen dabba litt av
Lammelåretgnisinni ønsket krydder som timian, rosmarin, salt og pepper. Jeg har oppskriften jeg brukte på lammelår med tilbehør, som overskriftensier, men jeg kan ikkeoppskriften på godt selskap
Gå på youtube og se en eller flere instruksjonsvideoer, så følger du bare beinet med den lillekniven – jeg benet ut to lammelårtil vår middag – og på det andre gikk det virkelig lett som en lek, jeg lover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.