350 gram
siktet hvetemel 450 ml helmelk 2 egg ½ ts salt 1 ts sukker ½ ts tørrgjær 1 ts bakepulver 30 gram smeltet smør Smør til steking Instruksjoner Bland alt det tørre i en bolle. Pisk egg og melk i en annen bolle. Ha det tørre i det våte, bland til du har en slett røre men ikke lengre. Rør inn smøret. La røren stå å svelle i en halvtime. Varm en stor steikepanne på medium varme. Smelt litt smør i pannen, bruk en spiseskje røre pr blini. Stek bliniene til det begynner å danne seg bobler på oversiden. Snu og stek på andre siden. 3.1.09
1 ts
dijonsennep, romtemperert 1-1½ dl trøffelolje, romtemperert 1 spiseskje sitronsaft Salt Pepper Instruksjoner Trøffeløljemajones Skill egget og ha egg, sennep, salt og pepper i en bolle. Rør sammen. Ha i trøffeloljen. I begynnelsen skal du kun ha i et par dråper i slengen. Rør oljen godt inn mellom hver speing. Når majonesen begynner å tykne, kan du tilsette litt mer olje av gangen. Ha i sitronsaften. Denne majonesen skal smake mye av alt. 3.1.09
250 gram
laksefilet 1 spiseskje trøffeloljemajones Salt Pepper Sironsaft Instruksjoner Skjær laksefileten i tynne strimler, og skjær strimlene i biter. Bruk kniven og hakk til du er førnøyde med konsistensen. Husk å stoppe før du har en fiskefarse! Ha den hakkede laksen i en bolle. Tilsette en spiseskje med majonesen og bland godt. Smak! Trenger du mer salt eller syre? Ha clingfilm over. Legg den helt ned på tartaren slik at det ikke kommer luft til, og sett den i kjøleskapet til du skal legge opp. 3.1.09
Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på. Men jeg blir litt irritert på alle leverandører som legger opp til at vi skal ha dårlig tid på kjøkkenet
Retten er lettvint å lage og det at den også er supersunn blir en fin bonus på toppen. Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak
Det blir jo mye laks når vi har fisk, og jeg var litt lei. Det går såklart an å bruke andre typer fisk til denne retten også, for eksempel skrei, som er i sesong nå
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Nå elsker jeg salt og røyksmak og synes røykelaks er triste greier om den blir for tam i smaken, så neste gang skal jeg ha enda mer salt på, selv om de mengdene jeg skriver her i bloggen er litt i overkant av det som blir anbefalt i de fleste oppskrifter
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Laksa trenger ikke på noen måte å være brennsterk, de gangene jeg har fått servert laksa har den snarere vært behagelig krydret og ofte langt mildere enn det curryene jeg har spist i årenes løp
Snitt laksefilêtenpå midten og fyll godt med kremosten. Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg i VIXEN Blog Awards
Legg fisken på spinaten og pensle et godt lag med smørblandingen. Laks i butterdeig eller innbakt laks er en superlekker, rett som smaker fantastisk og vil garantert slå an når du skal ha gjester
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.