I kveld har jeg laget stektandebrystmed gulrotpurè, saltbakte poteter, og krydret plommesaus. Siden det er mye smak i andebrystet og sausen, så er tilbehøret balansert til så det ikke blir alt for mye smaker som overdøver andebrystet
) her kommer en herlig oppskrift på panna cotta med en frisk bringebærsaus. Smak til med sitron. 4 1/2 plater med gelatin 1 vaniljestang 7 1/2 dl kremfløte 1 1/2 dl sukker. 225 g frosne bringebær 100g melis sitronsaft
Snitt andebrystetmed en skarp kniv. Andebrystet skal bli gyllent og en sprø overflate på skinnsiden. Og med en bolle kaldt vann er de klare til å rulles
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Server med hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og aspargesbønner som er stekt i andefettet. Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør til sausen får ønsket farge
Stekte poteter. Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.