Skjært i tykke skiver som dette såså det ganske tiltalende ut. Ingenting tradisjonelt med den måten jeg laget ertestuingenpå, eller frosne baby gulrøtter kokt og glasert i smør og sukker
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskriftinspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Det ersåå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. Jeg må fortelle dere at jeg vant Give Away hos Nille idag,eller jeg oppdaget det idag
Du fårogså kjøpt andefett, slik at du kan tilberedeherlighetene selv. TIL SERVERINGChampignoneller annen soppRødløkRosenkålAspargesbønnerSmørSalt og pepperRødvinssjyEller prøv Tyttebærsirup med cognac fra Linnea Finnskogen
Annledningen er at Sami er fra sverige, og Sami og Kristin har bodd dertidligere, og dermedså har også de, som oss, et ønske om å ha noen svenske tradisjoner
Der vi kliner til med masse løk, hvitløk, urter, mais, salami, bacon, ost, sopp og you name it, finsnitter de et par elegante grønne, men akk så finstemte lange agurker og vårløk
Men har man noen grønnsaksresterså blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Avkjøl og servermed salt eller søtt pålegg og en god kopp te. Jeg er slett ikke tilhenger av å starte jula tidlige i oktober, men på en gråværsdag som dette kjennes det litt godt med litt juleduft i huset
HellesKitchenDu måaltså slette denne bloggadressen og erstatte den med. (men denne gryten er bare for fire personer) Så fancy oppdekking og tilbehør hadde vi altså ikke i Botswana
Tilsett så gelatinblandingen i sukkerlaken og rør godt til det er helt oppløst. Klipp dem over en bolle medsukker som de kan lande i, bruk en skje til å rulle de så alle kanterer dekket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.