Glutenfritt julebrød med rosiner
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 0,6 dl varmt/lunket vann
  • 1 ss tørrgjær
  • 2 ts kokossukker (“mat” til gjæren)
  • 200 g tapioca stivelse
  • 220 g brunrismel / rismel
  • 200 g rosiner
  • 4 ts kokossukker
  • 1 ss xanthan gum (info)
  • 1 ts salt
  • 1 ts kanel eller kardemomme (valgfritt)
  • 2,5 dl vann
  • 2 egghviter, romtemperert*
  • 0,6 dl olje
  • 2 egg, rom temperert*
  • 2 ss honning
  • 1 ts vanilje ekstrakt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.