Skrell gulrøtter, poteter og løk. Skjær dem i biter. Sett dem i en ildfast form med soppolje og salt, stek i en vedfyrt ovn (eller sett formen i vanlig ovnen på 175 °C) til grønnsakene er al dente
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakterotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Jeg har fylt kyllingfileten med en skive brie og laget en urtedressing til, og bakte grønnsaker som vi er veldig glad i og som vi bruker ofte - da er det ikke noe problem med å få i seg 5 om dagen ihvertfall. 1 dl rømme eller en blanding av yoghurt/rømmeLitt presset citronSalt - pepper1 ss hakkede urter, jeg brukte persille og timian i dag, men her bruker du det du liker best eller det du har for hånden Til bakte grønnsaker har jeg brukt
Bakterotgrønnsaker er avhengigav sterk varme om det skal bli godt. Den siste uken har det vært mye fokus på norske råvarer som har reist både hit og dit før det er kommet tilbake som ferdige produkter på norske bord
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Jeg har fått en ny stjerne på desserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutning på måltidet
Dette er en oppskrift på "Baked beans" eller bakte bønner på norsk. Min variant av bakte bønner har imidlertid ingenting med Boston å gjøre, annet enn måten å tilberede den på
I dag skal jeg dele hvordan du kan lage bakte doughnuts, eller kake-doughnuts som de også blir kalt. Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England)
Til min store glede, er det høysesong for norske rotgrønnsaker. Rotgrønnsaker er rike på fiber, C- vitamin og betakaroten, i tillegg til flere andre helsefremmende næringsstoffer
Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med. Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam
For noen er det grillsesong, men for tiden har jeg ikke tilgang på grill. Jeg fortviler imidlertid ikke, men planlegger heller hvilket tilbehør jeg kan få bruk for når balkongen min står klar
I dag er det lørdag, og jeg sitter fordypt i bøkene mine. De er interessante, men det er jo lørdag. Etter nyttår kan nok lørdagene brukes slik de er ment til å brukes (for oss studenter)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.