Denne kyllingen er ekstra smakfull i og med at den har ligget et par timer i marinade, det er ikke nødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
Her kan du velge dine favoritt grønnsaker og ikke minst variere med ulike pølsesorter. eks en spicy salami, chorizo, pepperoniRapsoljeSaltPepperFrisk timian
Hvis ikke du har dampovn/kombidamp kan du bare steke kyllingfileten i ovnen på vanlig måte og f. I tillegg til gulrøtter hadde vi stekt sopp (med et lite dryss persille), villris og en fløtesaus med hvitvin i
Denne supersaftigekyllingenmed en søt og salt glaze smakte helt nydelig. Du trengerTil kyllingen. Den ble fortært i dagens finvær sammen med poteter og dip
Amerikanerne kan dette med grilling og dette er intet unntak. Herlig, saftig, sprøstekt kylling. Det tar litt tid, men det er verd å vente på for resulatet er mørt saftig kjøtt som samtidig er herlig sprø grillet
Selv fant jeg ut trickset etter å ha laget kylling tikka, der den jeg laget med creme fraiche og krydderblanding var saftig og god, mens den jeg laget nesten likt men brukte et glass med ferdig saus var så tørr at jeg måtte sloss med brekningsrefleksene for å få den ned
Server og nyt, saftigkyllingfiletmed en smakfull grønnsaksblanding, sprø potetbåter, og en god saus (kraften fra kyllingen, grønnsakene og chorizoen er veldig god)
Jeg kombinerte risen med en god og litt heit kyllinggrytemed choorizopølse og tomatsaus. Stek deretter chorizopølse i terninger, løk, paprika, hvitløk og bland inn tomatpurre og kyllingkraft
Velg den chorizoen som er helt myk. Del kyllinglår i 2 og legg det i en form med poteter, litt persillerot i biter og chorizo picante i biter. Her har jeg brukt 4 kyllinglår og en pakke a 300 gram medchorizo. 4 kyllinglår. 300 gram med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.