Dette er en meget enkel rett og lage, for ikke å snakke om de gode smakene du få i denne retten. Jeg er glad i sellerirot og bruker nok litt mer enn en liten bit, men det er etter smak og behag
2 finhakket løk2 finhakket fedd hvitløk300 g karbonadedeig eller annen kjøttdeig3 dl risottoris (jeg bruker arborioris)6 dl vann2 terninger kjøttbuljong75 g tomatpurèsaltsmør Fres løk og hvitløk i olje og smør i en kjele til den blir myk
Risotto er skjelden på bordet hos oss, men når den lages av riktig risottoris og godt tilbehør er det en god matrett - så kansje det blir risotto litt oftere nå, ganske raskt å tilberede er det også
Pølsegrateng med tomatsaus. Alt i en form. Denne oppskriften er enkel å lage, rimelig, mild og god. ). Skikkelig hverdagsmiddag og er kanskje en av barnas favoritt
Biff stroganoff. 17. 03. 2015 kl. 10. 54 i. Middagsretter. Ingen kommentarer. Siden jeg har seinvakt på senteret i dag, blir det ikkje akkurat tid til mye matlaging
Dette er favoritt middagen til eldstejenta vår. Hver bursdag må jeg lage dette til henne. -). Oppskriften er fritt inspirert av en rett som serveres på Café Opera i Bergen
Planen med. denne middagen var å lage en skikkelig luksusrett med hjemmelaget ravioli fylt. med ferske sjøkreps og servert med en cognacsaus med kraft laget på
Dette er absolutt den beste pastaretten jeg vet om. Det er pasta ravioli i en kremet saus, tror den kalles salsa rosa, men her i huset kaller vi det bare ravioli (som da på fagspråk er helt feil uttrykk)
En nydelig pastarett som kan lages uten pastamaskin. Passer som forrett eller hovedrett. Til 4 personer trenger du300 g pastamel type 00 eller hvetemel1 ss salt3 egg, sammenpisket70 g smør smeltetFyll175 g kongekrabbekjøtt175 g ricottafinrevet skall av 1 sitronen klype tørkede chilliflak2 ss hakket bladpersillesaltpepperFremgangsmåteSikt mel og salt på en arbeidsflate
Denne oppskriften er kjempegod, men tar noe tid, så super helgemat. Start gjerne med pastadeigen siden den skal hvile og lag klart fyll og pastasaus mens deigen hviler