cupcakes

cupcakes

  • 9 Oppskrifter
Smørkrem

Smørkrem

Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes med. Tilsett konditorfarge for å få den i forskjellige farger
Oreo Cupcakes

Oreo Cupcakes

I helgen bakte jeg oreo cupcakes til mine fine kusine Oline sin konfirmasjon. Oreo cupcakes er en av mine favorittcupcakes, oreo med chocolatechips toppet med deilig creme cheese frosting
Smørkremfrosting til cupcakes og kake

Smørkremfrosting til cupcakes og kake

Den er fin å bruke til å pynte cupcakes, froste kake, pynte kake og lage pipingroser. Denne oppskriften holder til 24 cupcakes, eller til frosting av en kake på 23 cm i diameter + noen pipingroser og bord
Glimt fra Bursdagshelg.

Glimt fra Bursdagshelg.

I helga var det bursdagen min. Jeg vet at jeg sikkert er for gammel til å enda syns at det er den gøyeste dagen i året - men det klarer jeg ikke å bry meg om
Nydelige brownie-muffins

Nydelige brownie-muffins

Jeg elsker Toro-brownies, men jeg er egentlig ikke særlig glad i å bruke ferdig-produkter. Derfor ble jeg superglad da jeg oppdaget denne oppskriften
Cupcakes med sjokoladeglasur

Cupcakes med sjokoladeglasur

Oppskrift regnbuecupcakes. Regnbuecupcakes er ganske enkelt å lage, og ikke minst er de jo litt morsomme å se på
Tre typer frosting til cupcakes

Tre typer frosting til cupcakes

Det finnes et enormt utvalg når du skal lage cupcakes. Forskjellige smaker, farger, pynt osv. Men alt springer i hovedsak ut fra tre forskjellige glasurer eller frosting, som man så tilsetter litt ekstra i, enten det er smak eller farge
Cupcakes med sjokoladebiter og melkesjokoladekrem

Cupcakes med sjokoladebiter og melkesjokoladekrem

Cupcakes100 g romtemperert smør1 dl sukker2 egg2 1/2 dl hvetemel1 ts vaniljesukker1 ts bakepulver2- 3 ss kakaopulver1 dl melk100 g hakket sjokoladeMelkesjokoladekrem100 g romtemperert smør250 g melis1 ts vaniljesukker1 egg100 g melkesjokoladeVisp smør og sukker til det blir en hvit og luftig masse
Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes

Har bakt Red Velvet Cupcakes etter oppskriften i The Hummingbird Bakery - kokeboka, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet