Ekstra godt smaker silden om du serverer den med godt brød og en liten nubbe til. Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe
Ja sild hører med i julen. Sursild gjort enkelt, men noen ganger er det enkleste det beste. Jeg har fast to typer til julefrokosten og her skal jeg dele oppskriftene med dere
Sursild. Det ble sursild og tomatsild. Sursild. Min morfar på nesten 91 år har nemlig kommet sørover for å feire jul med oss, og derfor måtte jeg jo lage sild. 2 ts sursildkrydder. 2 ts sursildkrydder
Navnet ” Sushi” betyr rett og slett marinert ris, og derfor starter vi med den ( oppskriftene er fra Pdf-en om Sushi fra Godfisk, men med enkelte egne modifiseringer)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
La oss begynne med den klassiske norske sursilden. Sursild. Og det beste av det hele, vår tradisjon med forskjellige typer sild, er at de er utrolig enkle å lage
Dette er sammen fremgangsmåte som om du lager sursild eller syltede agurker. Jeg har til og med sett noen spise det som smaksetter til brød med kokt skinke og majones
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.