Etter mye fet julemat, og kanskje mye kjøtt, er det godt med en fiskemiddag. Denne oppskriften er en variant av en oppskrift jeg fant på sidene til "Eksportutvalget for fisk"
Med denne retten kan du glede deg til fiskemiddagen. Dette er en delikat og spennende variasjon som passer godt til både torsk og annen hvit fisk, som også er raskt å lage
Endelig en lett og enkel fiskerett som hele familien liker. Del fisken i munnfuller og la trekke i woken i 2-3 minutter. Stor stas, de trodde de spiste spaghetti og ikke fisk 200 gr laks
Loins er ryggstykket på fisken og den tykkeste delen. I sausen brukte jeg Melbu Kaviar Orginal, den har en god sterk smak av ekte fiskerogn og smakte helt nydelig i kaviarsausen
Når jeg ikke har fersk torsk bruker jeg frossen torsk fra Norway Seafoods, det er frossen torsk i fine stykker uten skinn og bein, jeg er alltid fornøyd når jeg kjøper den fisken, kan anbefales
I denne oppskriften pannesteker jeg fisken og serverer den med en saus laget på grillet paprika, ris og en salat med både søte cherrytomater og soltørket tomat
Legg i fisken med skinnsiden opp. Legg fisken på tallerkener og hell over brunet smør. Grill på middels varme i 8-10 minutter, til fisken akkurat er ferdig og slipper beinet
Denne fiskeretten er litt asiatiskinspirert, da jeg har brukt thai yellow currypaste og kokosmelk. Salt og pepper fisken og legg den over grønnsakene i den ildfaste formen
Legg fisken oppå. Ha salt og pepper på fisken. Legg resten av grønnsakene rundt fisken. Man kan også legge tynne potetskiver (gjerne kokte) under fisken i pakken
Bare for å slå det fast med en gang - dette her er et festmåltid, det er gjestemat på sitt beste. Nydelig saftig og god torsk bakt i ovn med denne nydelig salsaen over, og for ikke å snakke om en nydelig potetmos med selleri