Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
I tillegg kan de opplyse om at dersom man slutter medlavkarbo, vil man gå opp i vekt igjen. I dag har Dagbladet nok et skrekkoppslag om hvor forferdelig skadelig lavkarbo er
Indrefiletav storfe er nydelig mat når kjøttet er riktig behandlet og det er stekt på riktig måte. Er du av de som er helt avhengigav saus, smaker en rødvin og balsamicosaus veldig godt til denne retten, og oppskriften finner du her
I dag står det indrefiletavsvinmed grønnsaker på menyen i fjellheimen ♪♫. Stek svinefileten, krydret med salt og pepper raskt rundt det hele i en varm stekepanne, med litt olje og smør
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin
Vi har delt en paprika i to og fylt den med deilig philadelphia ost med smak av hvitløk. Jeg er så heldig som er sammen med en så skjønn person som min samboer
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Forberedelse avsvinefilet. Aroma med preg av røde bær, litt tørket frukt og vanilje. Preg av røde bær, litt trekrydder og urter, svakt bitter ettersmak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.