Tilsett urter etter smak og smak til med salt og pepper. Squash «pasta» medkjøttsaus. Du kan velge om du vil blande «pastaen» med sausen eller helle sausen over pastaen, ha på litt revet parmesan
◊ Skjær skiver av squashenmed en ostehøvel. ◊ Tørk bort overflødig vann av squashen. Vi unner oss en del hverdagsluksus på matfronten her i gården, men det aller meste er jo laget fra bunnen av ogmed sunne ingredienser, så ingen grunn til bekymring
Riv squashenog klem ut vannet hvis den virker bløt. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, men den er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre
Rør alle ingrediensene godt sammen og smak til med pepper og presset sitron. Nydelig dressing til kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med finhakket hvitløk og krydder. + tøy og bøy. Tilsett en boks med hakkede tomater og ketchup, la det småputre i et par minutter
Ha de på bakepapir med salt, pepper og olivenolje over og stek i stekeovnen. Vask og skjær en squash i tynne skiver (ikke bruk ostehøvel da blir det for tynt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.