Så her kommer en god oppskrift på bønnesuppemed store myke middelhavsbrød. Og med helgen følger (forhåpentligvis) mye hygge, gode venner, gode samtaler, mye latter, en god flaske cava og et par gode måltider
Bønnesuppe regnes som den greske najonalretten - og det sier egentlig også mye om hvorfor det tradisjonelle greske kostholdet også regnes som et av verdens sunneste
Vannet må være godt krydret med salt og pepper. Skyll bønnene grundig før de helles over i en stor gryte med 2 ½ liter vann. Del båndnudlene i små biter og ha dem opp i bønnesuppen 15-20 minutter før bønnene er ferdigkokt. 2 dl fettgrever etter utsmeltingen av fettet, med løk
Se oppskrift HER på deilig Sterk og Krydret Tomatbønnesuppe (med eller uten Bacon) som er laget med hermetiske tomatbønner og er et godt alternativ på travle dager)English
Smak til med salt, pepper og sukker. 6 personer2 løk i tynne halve ringer1 pk kjøttdeig/karbonadedeigolje til steking2 ss hvetemel1 ts chilipulver12 dl kjøttbuljong1 ss tomatpure1 boks hakkede tomater1 boks røde bønnersaltpeppersukker 2 ss +
Grovt havre- og squashbrød. Jeg er SÅ fornøyd med det brødet her. Jeg har nå de siste dagene bevegd meg bort fra knekkebrød med makrell i tomat til et par brødskiver av dette brød med makrell i tomat
Ta gryten av varmen, tilsett basilikum og bland til en smidig masse med stavmikseren. Legg til et helt skrelt fedd hvitløk og fennikelfrø i en stekepanne med litt olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.