Men FOR et resultat det blir. Heldigvis, for hadde jeg ikke kunnet bestille skall- og bløtdyr utenom det vanlige fra ham, hadde jeg gått glipp av deilig sjømat som så og si er umulig å få kjøpt i Norge
Spredte forsøk i kjedebutikker har ikke akkurat gitt det store resultatet. Hvorfor ikke introdusere kjøttet til en folkelig pris, og så kanskje øke prisen litt etterhvert
At det er litt forskjell på størrelsene betyr ikke så mye. For at alle agurkene skal bli liggende under saltlaken, legger du en tallerken over som jeg har gjort her
Hvorfor ikke prøve en konfektkake fra Siena denne julen. Forgjengeren til Panforte di Siena, denne deilige konfektkaken fra Toscana, er middelalderens honningsøtede brød tilsatt krydder og små tørkede frukter i biter
Lobster Thermidor er en fransk delikatesse. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Hvorfor ikke prøve å ta den vanlige bakte poteten ett skritt lenger. Start med å vaske potetene godt, pakk de inn i folie og “prikk” de med en gaffel slik at det blir små hull i skallet ( dette for å slippe ut dampen som oppstår)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Det er lenge siden jeg har hoppet og danset slik som jeg gjorde i går, og med sangen elektrisk som jeg tilfeldigvis har hatt på hjernen i hele år ble sunget for full hals i et fullsatt spektrum kunne vi ikke annet enn å la oss rive med
Sjøkrepsen er hedret med det latinske navnet nephros norvegicus, "norwegian lobster", så selv om den stort sett finnes over hele Europa, finner du kanskje den beste i det kalde norske sjøvannet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.