20 gram
av sukkeret. Pisk eggehvitene til stiv marengs sammen med 20 gram av sukkeret. Pisk fløten til ganske stiv krem sammen med vaniljen og resten av sukkeret (20 gram). Vend eggedosisen inn i sjokoladeblandingen med en slikkepott. Vend deretter inn marengsen, og til slutt vender du inn kremen. Det er her viktig at du vender inn hvert element ganske forsiktig og at du unngår å piske det sammen. Fordel blandingen i de skålene du bruker og sett dem inn i kjøleskapet til avkjøling i minst to timer.
Denne triple moussekaken lagde jeg til bryllupet til en venninne. Hun ønsket seg sjokoladekake eller -mousse, så da tenkte jeg denne må jo være midt i blinken
Her er verdens enkleste, kjappeste og sunneste sjokolademousse. Lavkarbo sjokolademousse. Sjokolademousse holder seg kjempefint i kjøleskapet dersom den ikke skal spises med en gang (holder seg også kjempelenge i magen
Smelt til gelatinen er helt oppløst, pisk forsiktig inn i sjokolademoussen. Sjokolademousse med appelsin (2 porsjoner). Sjokolademousse med appelsin (2 porsjoner)
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Det er kanskje litt feil å kalle den en sjokolademousse – men det er en deilig, fluffy dessert, som jeg tror vil falle i smak hos mange søtsugne både voksne og litt større barn
Tilsett sukrinmelis og smak om du eventuelt ønsker mer kakaopulver/sukrinmelis i sjokolademoussen. 2 eggehvitter cirka 0,2 - 0,3 dl melk (kan sløyfes - da blir det litt mer "fluffy" sjokolademousse
I dag skal du få oppskriften på en lettlaget sjokolademousse. Jeg elsker mousse konsistensen, så det blir ofte sjokolademousse til dessert eller kveldskos
Dette er en utrolig god, og enkel sjokolademousse. Sjokolademousse kan du lage helt uten koking. Den faller i smak hos både voksne og barn, og du lager den på ca 30 minutter
HVIT SJOKOLADEMOUSSE. Hvit sjokolademousse. Nydelig, fløyelsmyk dessert med hvit sjokolade ღღღ. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering
Fordel sjokolademousse gjerne i porsjonsglass og pynt med firske bær. 1TINE KremfløteSlik gjør du detFor å lage sjokolademousse, starter du med å bryte sjokoladen i mindre biter og smelt den i en bolle over vannbad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.