Sjokolademousse
Fet mat
Fet mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g mørk sjokolade (minimum 70% kakaoinnhold)
  • 2 egg
  • 1,5 dl kremfløte
  • 60 g sukker
  • 20 g smør
  • 1/2 vaniljestang eller 1/2 ts rent vaniljepulver
  • 20 gram av sukkeret. Pisk eggehvitene til stiv marengs sammen med 20 gram av sukkeret. Pisk fløten til ganske stiv krem sammen med vaniljen og resten av sukkeret (20 gram). Vend eggedosisen inn i sjokoladeblandingen med en slikkepott. Vend deretter inn marengsen, og til slutt vender du inn kremen. Det er her viktig at du vender inn hvert element ganske forsiktig og at du unngår å piske det sammen. Fordel blandingen i de skålene du bruker og sett dem inn i kjøleskapet til avkjøling i minst to timer.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.