HjemmelagetpizzasausAv Arvid Nornes. Her er en av «mine». Lage din egen pizzasaus. med en stavmikser. nok 2 to store pizzaerEnkel og god pizzasausIngredienser1 bx (400 gr) Tomat Hakkede2 fedd Hvitløk finhakket6 blader Basilikum har ikke frisk, bruk 1 ts tørket. La puttre på lav varme til det har fått en passe fast konsistens, omterent som ketchup (2-3 timer)WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Avkjølpizzasausen noe når du er fornøyd med smaken. Bland alle ingredienser og la putre i en kasserolle til noe av væsken fordamper og sausen reduseres til tykkere konsistens (ca
Jeg liker å ha i et par grovhakkede fersketomater mot slutten. To bokser gode hakkede tomater. Her er en veldig rask og enkel pizzasaus som passer perfekt til hjemmelaget pizza
Elting av deig. Nå skal jeg ikke påstå at hjemmelaget calzone er det sunneste du kan spise. Dette var noe av det beste jeg kunne spise på den tiden, og jeg gikk aldri
Krydder bruker jeg mye av, så her er det bare å kjøre på med det du liker godt. Det beste er likevel om du bruker den samme dag som du lager den, da den er ferskest
For noen uker siden lagde jeg tilsvarende burger til noen venninner av meg som kom på middagsbesøk. )Agurk, løk, tomat, avocado, isbergsalat, sylteagurk, hvitløksdressing og barbequesaus
Rør av og til. Tomatpizzasaus til 2 pizzaer 30 cm Ø. 2 bokser tomater, finhakkede. 350 g mel + til justering av deigen. Tilsett tomatene og la sausen småputre i 30 minutter til mye av væsken har fordampet. Smør halvparten av pizzafyllet utover deigen, men la det være 1 cm kant ytterst uten saus. Ta pizzaen ut av ovnen, lukk stekeovnsdøren, dryss osten over og stek i 5 minutter til. Tomatpizzasaus til 2 pizzaer 30 cm Ø. 2 bokser tomater, finhakkede. 350 g mel + til justering av deigen
Avocado smaker himmelsk til det meste, oxo til burger. 700-800g kjøttdeig3 ss potetmel1 egglitt krydder (paprika, spiskummin, koriander, salt, pepper)noen skiver cheddarostsmør til å steke itilbehør som syltet agurk, tomat, løk, avocado, salat, pinjekjerner, aioli, barbequesaus ++Bland først sammen egg, potetmel, krydder og kjøttdeig en bolle. Form ut 4 burgere av kjøttdeigen som du allerede har blandet sammen
Pesto er godt, tomater er godt og da må jo også kombinasjonen være god. Skjær tomater i to og ha over pesto, stekes i stekeovnen på 200 grader i 15 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.