Middag. Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Skyll bønnene godt under kaldt vann og tilsett dem med soppen. olje til steking og litt revet ost. Hjemme hos oss er vi jo bare to personer, så dette blir faktisk middag i to dager
Har servert det til gjester mer enn én gang også. Middagtil 4 personer for under 100 kroner. Server med noen rundstykker eller litt sprøstekt sopp, tipper du må legge til 25 kr på regninga for det
Ha i skinke og mais og stek litt til før løken tilsettes. Pastaen skal tilsettes etter krydderet. Det er så mye god og sunn mat man kan lage på under 20 minutter - det ser kanskje ikke super fanzy ut, men det smaker kjempe godt
Ha i laksa paste og la det surre på medium varme til aromaene virkelig begynner å komme frem. La rekene få trekke (ikke koke) i suppa til de er ferdige
Så står en ny uke for døren og her kommer tips til ukemeny for den kommende uken. Det er mye penger å spare visst du planlegger en middagsmeny for uken, bruker det du har i kjøkkenskap og fryser, og ikke minst hvor du handler, lurt å følge med hva som er salg på uke for uke
Olje til steking og marinering. Tilsett mer olje hvis nødvendig. La det steke i minst ti minutter før du tilsetter ferdig oppkuttede grønnsaker og 0,5 dl soyasaus. Wok videre i 5-10 minutter, til grønnsakene er ferdig stekt. Nok til 4 personer, eller 2 hvis dere er veldig sultne
Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.