nemlig hamburgerbrød. Jeg kan visst aldri slutte å lete etter nye hamburgerbrød-oppskrifter. Hamburgerbrødene er fine å fryse, pass da på at de er helt avkjølt før de pakkes i poser og fryses
Det resulterer i oransje-farga, saftig og skikkelig næringsrikt "søtpotetbrød" som gir kroppen masse sunne og gode næringsstoffer, fiber og stabilt blodsukker
Dette brødet MÅ dere bare prøve. Hvitløksbrød med ost og urter. (Som et brød det er skjært skiver av. Bank på brødet med fingeren, når det høres hult ut er det ferdig
(Røren skal være veldig tynn og klissete, da får du et saftigere brød). Foccacia. Et must til grillmaten, suppa, tapas-kvelden eller rett og slett bare til kos
Nybakt foccacia brød er fantastisk godt, og går ofte ned på høykant både hos store og små. Løs gjæren opp i lunkent vannTilsett 3/4 av oljen, salt og sukkerElt inn hvetemel (skal bli tynn, grøtaktig)Tilsett resten av oljen helt mot sluttenHev i 30 minutterHell i smurt langpanne (den er fortsatt ganske tynn, så skyv den ut av bollen med en slikkepott)Etterhev i 20 minutterHell litt olivenolje over, stikk hull i brødet med fingertuppene og dryss over maldonsalt og rosmarinStekes på nederste rille på 200 grader i 20-30 minutter 7 dl vann