Amarettoognoencocktailertil påsken. Så også med påskens cocktailer. Tilsett Grand Marnier, anis og appelsinskall i en kjele og sett kokeplata på middels varme
Tilsett appelsinsaften/juicen og revet skall. Rør smør og sukker lett og porøst. Den passer egentlig veldig godt til enhver anledning, men siden det er appelsin i den passer den ekstra godt i påsken
Masse god mat og vin blei til eit lite megasjokk på vekta. Og no trur eg at eg har funne grunnen. Er vel ingen som klarar å sei nei til pinnekjøtt og diverse andre gode middager av forfengelige årsaker
En saftig og god kake til påskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst. Smelt smøret, hell det i en bolle, avkjøl litt, rør inn sukker og egg med håndmixer
Visp mykt smør og sukker på en høy hastighet for et par minutter … til lys og luftig …. Kan også være en fin dekorasjon på påske bordet ditt … Veldig enkel å lage, men forbered den helst dagen i forveien for å la den avkjøles godt og de appelsin skivene å tørke
De siste dagene har det vært mange lesere, og spesielt på dette innlegget, så moro. Wow, for en utrolig respons på innlegget om appelsinkake til påsken
Ha smør, appelsin zest og juice i en bolle og pisk det til smøret er blitt lyst og luftig. Disse cupcakesene har en deilig frisk smak av appelsin både i selve kaken og frostingen
Jeg lager ogsånoen brune påskeharer, eller prøvde å lage noe som lignet. *Smulde kaken i en bolle ogtilsett ost,appelsin og sjokolade og bland dette godt sammen
Om man hører noen si at dette er en gammel engelsk tradisjon, så vit at dette er bare tull og tøys. Men, nå som vi har fått denne dagen med tiggende og skrålende barn, så kanskje det ikke er så rart at det har dukket opp cocktailer som kan dulme og skremme helgenenes, (oss voksne), frynsete nerver
Jeg må stadig "jobbe" med meg selv for å ikke falle for fristelsen selv, det er jo veldig godt med kaker og snop fullt av sukker, men jeg har laget meg noen strategier som fungerer, og derfor så klarer jeg å motstå dette i hverdagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.