Bruk sesongens grønnsaker og kjøtt i slowcookeren. Det blir ikke enklere. Grytetid. Jeg er så glad i langkokte, hjemmelagde gryter, særlig de som smaker nesten som om bestemora di skulle lagd den
Kongen av langkokt er ikke meg. Hjemme hos oss er det min mann som har tatt den rollen. Der jeg tryller med wok, gjærdeig og grønnsaker, drømmer han om smaksrike, tradisjonelle gryter fulle av kjøtt kokt så lenge og så langsomt at selv et utslitt gebiss kan tygge det med letthet
På en søndag passer det perfekt å lage en stor gryte som ikke krever stort annet enn tid. La grønnsakene utvikle en herlig sødme som nærmest svøpes inn i retten
Saftige makrellkaker med tomat og remulade på grovt rugbrød. Det er morsomt å lage fiskekaker selv. I forrige uke laget Peter og jeg deilige makrellkaker
Noe av det beste jeg fikk som barn var fiskegrateng - det synes jeg fremdeles. Litt arbeid er det, men har du tid og lyst en dag får du lønn for strevet når fiskegratengen står ferdig på bordet - det er aldeles nydelig
Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten. I går kveld lagde vi terteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt