Langstekt epleribbe
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tynnribbe, 2-3 kg 1 rødløk i båter
  • 1 hvitløk, hele fedd
  • 0, 35 dl eplemost (kan bruke en billig en)
  • Frisk timian
  • 6 stjerneanis 2 laurbærblad
  • salt og pepper
  • provencekrydder
  • 1 stor rødløk
  • 2-3 syrlige epler
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss smør
  • 4 ss eplemost
  • salt og pepper
  • frisk tiian
  • 750 g rødkål
  • 2 epler
  • 1 ts salt
  • 2,5 dl kjøttkraft eller vann + buljongterning
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.