Så godt var det at jeg glemte å ta bilde da den var klar til servering. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Du kan også få til noe av samme effekten uten sous vide-utstyr. Kylling har lett for å bli tørt og smakløst, men med sous vide-utstyr blir det så mørt at det smelter på tungen
Ha over rødløk og stek til den blir blank. Fyltetaco-paprika, perfekt lavkarbo helgekos. Tilsett kjøttdeigen og stek til den begynner å få farge før du har i purre
E-post. Så tiltilbehøret serverte vi ostefylt kyllig, snurret i bacon. Jeg finner tilbehøret først. På søndag var jeg på marked og fikk med meg en deilig blandig av gule plommetomater og forskjellige sorter små, røde tomater
ALLE MINE E-POST-FØLGERE BLE DESSVERRE SLETTET I FORBINDELSE MED NY NETTSIDE, SÅ REGISTRER DEG PÅ NYTT DERSOM DU ØNSKER MINE OPPSKRIFTER RETT I INNBOKSEN
Jeg har laget det mange ganger, men varierer med tilbehøret. Håper dette kan friste til å prøves. Til 2 personer trenger du. 1 soltørket tomat. 2-4 skiver Serranoskinke. Del fetaostterningene i 2 og skjær tomaten i smale strimler og fordel dem i lommene. Dryss over revet ost og stek videre i ovn på 180 gr i 15-20 min. 1 soltørket tomat. 2-4 skiver Serranoskinke
Fyll tomatenetil randen med blandingen. Jeg skal ærlig innrømme at da jeg lagde dette målte jeg ikke opp ingrediensene, så nå tar jeg det litt ut fra lufta og gjetter meg litt til målene
Fyltetomater eller paprika passer til lunsj, kvelds eller til middag. Trykk ned så fyllet blir kompaktTopp det hele med en god posjon raspet ostStek i ovnen til osten smelter og får en gylden fargeStek noen champignoner og krydre godt med salt og pepper
Rødløken er stekt i stekepanne med litt vann og mye balsamico, smak til. Foccacia fylt med Go' og mager salami, tomatbåter og rødløk stekt med balsamico
Server de fyltetomatene sammen med stekt bacon og godt brød - nyt helgefrokosten. Nok en oppskrift på en anderledes variant av den vanlige egg & bacon-frokosten
Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader. Du trenger (nok til2-3 personer). 1 indrefilet av svin - ca 400 gram. 4 ss hakket soltørket tomat (i olje). 5-6 blader basilikum. 1 indrefilet av svin - ca 400 gram Noen skiver brie. 4 ss hakket soltørket tomat (i olje). 5-6 blader basilikum
Server retten med peppersaus eller bearnaisesaus, jeg brukte peppersaus i dag -og stekte tomater. Det er ikke ofte jeg har opplevd å gå i shorts på fjellet i pinsen -og i år er pinsen også veldig tidlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.