De ble ikke like gode som mamma sine, men kan jo skylde litt på det glutenfrie melet, hehe. Oppskrift glutenfrie Serina kaker 150 gr kaldt smør250 gr glutenfritt mel2 ts bakepulver2 ts vaniljesukker100 gr sukker1 egg eggehvite, perlesukker og hakka mandler til pynt Bland mel, bakepulver og vaniljesukker. 250 gr glutenfritt mel
Julebaksten som minner meg mest om min barndoms jul er uten tvil risboller. De smaker av barnslige forventninger og gir meg ekstra lyst til å knipe på pakkene under treet
I delfiakake brukes tradisjonelt Per- eller Mariekjeks, men de glutenfrie mariekjeksene jeg får tak i inneholder melk, så jeg bruker glutenfrie havredigestivekjeks
*Om du ikkje har fiberfin eller glutenfritt havregryn, kan du bytte ut dette med meir mandelmel. 50g mandelmel, 30g glutenfritt havregryn*, 20g fiberfin*, 30 g kakaopulver, 1 ts bakepulver, 50g sukrin +, 2 egg, 30g smør (smelta) og 1 ts vaniljeekstrakt. 30g glutenfritt havregryn
Havreflarn. 8 minutter Havreflarn. Her kommer første oppskrift av mine favoritt julekaker. Denne oppskriften har jeg fått av min bror, og husker så godt alle årene jeg, mamma og pappa gikk til han sent lillejulaften og han serverte gløgg og disse "kakene"
Den enkleste julekaken av dem alle må være havreflarn. 4 dl glutenfrie havregryn 1,5 dl fiber sirup gold 50 gram smeltet smør Slik gjør du. 4 dl glutenfrie havregryn
Havreflarn. Havreflarn, Pepperkaker og hvite kakemenn er standard julebakst hos oss, mens fløtekarameller, brente mandler, troika, Sarah Bernard snipper, konfekt og annen deilig sjokolade er kommet med i de senere årene
Lavkarbo er stort sett alltid glutenfritt og sukkerfritt, og man bruker mye nøtter og frø. Glutenfrie brødmikser og/eller ferdiglagde glutenfrie brød er ofte laget av mel med et høyt innhold av raske karbohydrater, som mais og ris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.