havremel

havremel

  • 9 Oppskrifter
Belgiske vafler

Belgiske vafler

Bytter du ut melken med havremelk, så blir de melkefrie. Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Muffins med musli

Muffins med musli

Bytter du ut melken med havremelk, så blir de melkefrie. Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Blåbær- og bringebærmuffins (glutenfrie)

Blåbær- og bringebærmuffins (glutenfrie)

eks havremelk). eks havremelk). Hadde både bær og kremost liggende i kjøleskapet som vi trengte å brukeopp før vi drar til Dubai, da ble det å lage glutenfrie muffins
COOKIE DOUGH FUDGE

COOKIE DOUGH FUDGE

Bland sammen vaniljepulver, kanel, salt, proteinpulver og havremel. HEALTHY COOKIE DOUGH FUDGE4 ss kokosolje (kan erstattes med feks meierismør)4 ss sukringold 2 ss melk4 dråper stevia vanilje1 most banan1/3 ts vaniljepulver (kan erstattes med vaniljesukker)1/4 ts kanel1 bitteliten klype salt0,5 dl vaniljeproteinpulver (kan erstattes med mer mel)1 dl havremel (kan erstattes med annen meltype / tørrvare)Hakket sjokolade, jeg brukte denne mørke sjokolade søtet med sukrinSmelt kokosoljen, eller smøret, i en kjele. 1 dl havremel
Blåbærmuffins

Blåbærmuffins

Bytter du ut melken med havremelk, så blir de melkefrie. Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Ny oppskrift: Frokostpannekaker

Ny oppskrift: Frokostpannekaker

I pannekakene har jeg derfor brukt havremel og sukrin for å erstatte disse ingrediensene, og i tillegg har jeg brukt fiberhusk for å gjøre pannekakene saftige
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Nystekte duftboller400 g kokosmelk (1 boks)1 dl havremelk eller rismelk1 pakke fersk eller tørr gjær2 ss fiberhusk2 ss kokossukker2 ss sukrinVarm væsken til 37 grader og rør ut gjæren i den (også hvis du bruker tørrgjær). 1 dl havremel