Glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie boller (uten egg). 08. 02. 2016 kl. 18. 24 i. Kosthold. 2 kommentarer. Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer
Jeg er kjempeglad i vaniljekrem. Her kommer en enkel oppskrift på den beste vaniljekremen. Ønsker du litt luftigere krem, kan du piske ca 3 dl fløte som du vender forsiktig inn i vaniljekremen når den er avkjølt
Vaniljekrem passer til det meste, det er perfekt i gjærbakst, så godt som i bløtkaker. Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Laktosefri kroneis. Trenger jeg si mer. De var superpopulære og enkel å lage. ) Brukte iskjeks, Freia sin jordbærsaus til is, Coop sin kokesjokolade til pensling i kjeksen(den er uten melk) og hjemmelaget vaniljeis
Jeg kan stort sett ikke spise melkeprodukter uten å få problemer med magen etterpå. Ost og smør går greit i fornuftige mengder, men yoghurt, fløte og rømme – selv laktosefrie varianter – er ingen god match for meg
Vaniljekrem og vaniljesaus er nesten det samme. Vaniljekrem er litt tykkere enn vaniljesaus, og mange tilsetter den litt maizena slik at den skal tykne lettere uten så mye varme
Denne gangen har jeg laget bær med vaniljekrem the healthy way. Bær er jo sunt i seg selv, men her kommer oppskriften på en proteinrik og sukkerfri vaniljekrem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.