Dette er som en helt vanlig røre bare at det er brukt erstatningsprodukter for gluten og laktose. Pannekakene ble kjempegode, også de som kan spise gluten var enige
Nå har jeg prøvd meg på kanelboller og synes de ble gode. De kan så klart ikke sammenliknes med «vanlige» kanelboller, men det er det så lenge siden jeg har smakt at jeg kan nesten ikke huske hvordan de var, heldigvis
De er både gluten og laktosefri. God kveld alle lesere. Håper alle har hatt en fin uke. Tidligere i sommer bakte jeg disse muffinsene, og kanskje du har lyst til å bake disse enkle fiberrike sjokolademuffinsene nå som helgen nærmer seg
( Punsjkuler) ( Gluten og laktosefrie. Jeg brukte Brownie-sjokolade kaken ( gluten og laktosefri ) fra Regal da syns jeg den passer perfekt til disse cakepopsene
Navnet bokhvete er egentlig misvisende ettersom bokhvete inneholder verken hvete eller gluten. I følge boken “Glød & glæde med Raw Food” av Vibeke Amdisen er bokhvete er en super populær ingrediens i Raw Food kjøkkenet, og det med god grunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.