Bakt torskfilétmedsprøstekt pancetta bacon, egg, urter ogspinat. Dissetorskefiletene kjøpte jeg på SolsideniTrondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikketidtil å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon ogfiskfristet)
Da er det bare å vente på skilpaddenmed frøene iogregningen, så er alt i boks. Men det betyr ikke at man MÅ kjøpe en pappkoffert fra Toro med tre krydderposer
Knasende ogsaftigkyllingbryst panert med ost ogpotetchips. Serveres med salat og godt bakverk. Bland inn revet ost og eventuelt littpaprikapulverog pepper
For de som «må» ha kjøtt, kan littsprøstekt bacon være et godt forslag som topping. Spinat får vi tak i året rundt ogmed et par kokte egg i, blir det en god lunsj eller et mellom måltid
Det aller beste med denne fremgangsmåten er at du setter det sammen dagen før, oppbevarer det i kjøleskapet over natten og steker det mens du dekker på til gjester dagen etter
Når svoren er sprøstekt, tilsettes grønnsaker og vann for langsteking. Knus fenikkelfrøog havsalt i en morter (eller undersiden av en jernpanne eller liknende) oggni knoken godt med denne blandingen
Itillegg bruker jeg alltid bacon som er røkt på tradisjoneltvisogikke bare sprayet med røyksmak. Minvariant av bakte bønner har imidlertidingentingmed Boston å gjøre, annet enn måten å tilberede den på
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greitmed enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Med en klubbeaktigstilk, og helt ren for mark. Ta med deg en kurv, og grovrens på stedet. En steinsoppiferdmed å komme opp av bakken, kan være et lite kunstverk
) Sommerfugl-laks fra knutstad & Holen, med salat, littfullkornsspagettiogspinatsaus. Fersk spinatCremefraichefeta-ostSmørtilstekingsaltog pepperKjempe enkelt ogveldig godt tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.