Det skal blandes godt, men pass på å ikke rør for kraftig, da lufta går ut av eggedosisen. Dette fatet er litt mindre enn kakebunnen, så jeg har skjært av litt av sukkerbrødet for å få det til å passe
En aldeles nydelig bløtkake med vaniljekrem og deilige solmodne jordbær. Jordbærene spiller en så stor rolle her, at man bør lage denne mens jordbærene er i sesong, eventuelt bruke annen frukt eller bær
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Kutt jordbæren i passe biter, og legg de forsiktig på toppen av røren. Når poden maser om jordbærkake hele uka, så er det bare å begynne å lete etter inspirasjon
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Legg i bunnene på kakene,. Sett stekeovnen på 175 grader. Stek kakene i ca 12 minutter forvarmet ovn 175 g. Legg de 12 vrengte papirformene på et serveringsfat
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Snart er det sommer, og jeg liker å finne på kaker som ikke tar så veldig lang tid å lage, smaker godt og som passer perfekt på grillbordet etter en deilig middag
Jeg lovet dere oppskriften påjordbærkaken jeg lagde for litt siden og her kommer den. Kaken er dekket med en luftig deilig italiensk marengs som smelter på tungen
Legg bakepapir på en stor stekeplate. Pass godt på så sukkerbunnen ikke brenner seg. Legg et nytt bakepapir utover benken og strø på med sukker før kaken kommer ut av ovnen
2,5 dl frosne jordbær1 ts psylliumfrølitt agavesirupkjøres godt i blenderen - ha dette som øverste lag på kakenJeg satte min i fryseren over natten, og satt den i kjøpeskapet litt utpå dagen, fint at den er kald. ) En veldig enkel, men god kake som smakte godt på 17
Da nærmer det seg Valentines dagen og i den annlednig byr jeg i dag på en langpannekake perfekt til å dele med mange gode venner,arbeidskollegar ,naboer eller hvem du nå vil sette litt ekstra pris på ,på den store dagen
Her er Pascals oppskrift med mine bemerkninger i kursiv, mengdeforholdene i boken til Pascal er nemlig merkelige og samsvarer ikke, og det er heller ikke oppgitt størrelse på kakeformene
Kaken har fått et lag marengs utenpå, samt selvfølgelig mengder av skivede jordbær i roseform. The post Den beste jordbærkaken appeared first on Bakeprosjektet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.