Tre lags sjokoladekake med megagod glasur – innlegg nr.500!
Bollefrua
Bollefrua
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl sukker
  • 4 dl mel
  • 2,5 dl kakao
  • 2 ts natron
  • 1 ts bakepulver
  • 2 store egg
  • 3 dl ricottaost
  • 1,25 dl matolje
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 2,5 dl
  • 220 g mykt meierismør
  • 6 dl melis
  • 1 dl kakao
  • 2 ss kaffe
  • 2 ts vaniljeekstrakt
  • 2-3 ss ricottaost
  • revet mørk sjokolade
  • sjokoladehjerter
  • 22 cm eller
  • eller
  • 20 cm kakeform
  • 22 CM KAKEFORM GIR BARE

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.