Indisk kyllingform!
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • God Tirsdag!Ekstremværet fortsetter, men det går i grunn heilt fint da man har ekstra god samvittighet for å tilbringe meir tid på kjøkkenet innendørs :-) Eg har så mange oppskrifter på lur som eg gleda meg til å dele, og eg må jo berre starte en plass. En sunn, smakfull og enkel middag i dagens innlegg, nemlig indisk kyllingform! Denne inneholder masse grønnsaker, sunt fett og en god proteinkilde med kyllingfilêt - for å ikkje snakke om at den er uten gluten og kan fint lages uten melk. Indiske krydder kan bli litt røft for mange, men her gjelder det å justere og smake seg fram til den blir passelig for deg og dine. Ingenting i veien med å drysse på litt krydder før servering om man har bomma litt heller!
  • 600-800 g kyllingfilêt
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks matyoghurt, creme fraiche eller ekstra boks kokosmelk
  • 2 ts paprikakrydder
  • 2 ss red curry paste
  • 2 ts karrikrydder
  • 1 ts kvitløkskrydder

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.