Motivert av folkets elsk til poteter, har jeg lagd enda en potetsalat. Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til
Men med denne oppskriften så føler jeg at jeg alltid klarer å tilsette det folk ønsker hver gang, uten å måtte forandre på selve grunnoppskriften, og det er jo fantastisk
Når potetene er ferdigkokt hell av vannet og legg de til kjøling. Måten jeg pleier å gjøre dette på er å kutte to snitt i løken på langs som krysser nesten helt ned til roten, slik at man får fire kvarte deler
La sjokoladen avkjøle seg til den får romtemperatur. Sett den ferdige kokosbollen tilbake på brettet. Kokosbollene settes kjølig til de har stivnet helt
Potetsalat var et av tilbehørene vi hadde på bordet da vi grillet forrige helg. Denne har jeg lagd i flere år, og det er kanskje på tide at jeg deler den med dere
I dag fikk jeg utrolig lyst på potetsalat til kotelettene som skulle bli dagens middag. Blandet de andre i grediensene og blandet inn zuccinien til slutt
Det er jo ikke til å legge under en stol at mye av maten vi kjøper ferdig inneholder mye rart av tilsetningsstoffer, fett, salt og sukker og alt dette kan du regulere og i stor grad unngå hvis du lager maten din selv
Den passer også veldig godt til det meste av kjøtt og fisk. Du trenger ikke servere den til grillmat. Lun potetsalat kan spises som den er, eller den kan brukes som tilbehørtil forskjellige retter
Jeg har allerede vært i feriemodus ei stund - det er stillere i nabolaget, mindre trafikk når jeg trasker til jobb og ei mer avslappa stemning over hele linja
Denne potetsalaten er et ypperlig alternativ til den tykke rømmedressingen de fleste er vant med. Kan helt fint lages med gårsdagens kokte poteter som du ikke vet hva du skal bruke til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.