Legg mozarella og urter oppå filéten. Brun fileten på alle sider. Jeg har pakket svinefiléten inn i skinke, urter og mozarellaost før jeg stekte den, det kan jeg virkelig anbefale
sil av vannet og mos blomkålen enten med en stavmikser, eller på den gode gamle måten. stikk et steketermometer i den tykkeste delen og sett fileten i steikeovnen på ca
Server retten med gode tomater, litt av smørvannet fra aspargesen og ett dryss av friske urter. Legg den i en liten ovnspanne eller ildfast form og hell over fettet fra stekepannen
(Hvis du lurer på om jeg har fått dilla påsvinefilet for tiden så er svaret ja. Middagen ble så god at jeg lurer på om jeg må ha den igjen allerede i morgen - kanskje bare prøve med kylling i stedet - for variasjonens skyld
Av frukt passer det best med ananas, mango, pære, båter av applsin eller druer. Du skal gjøre mye galt for å mislykkes medsvinefilet, den tåler litt røff behandling, er vanligvis mør og delikat, og passer til det meste
Tilsett sennep og creme fraicheog kok opp tilsett, kraft og honning, smak til med salt og pepper. Hvordan du steker svinefilet finner du på denne bloggen under svinekjøtt, og hvordan du lager sausen finner du her
Lag gjerne en stor porsjon med kjøttpudding, den er god kald på brød også. Legg kjøttpuddingen på midten av baconet og brett sidene stramt over på hver side
La reker, jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.