Her er Pascals oppskrift med mine bemerkninger i kursiv, mengdeforholdene i boken til Pascal er nemlig merkelige og samsvarer ikke, og det er heller ikke oppgitt størrelse på kakeformene
Bunn125 g sukker4 egg125 g hvetemel1 ts bakepulverFyll500 g kokende melk150 g sukker60 g maisenna4 eggeplommer250 g romtemperert smør250 g jordbær delt i toLake100 g vann50 g sukker15 g rom (eller en vaniljestang)Start med å lage bunnen
kring til alle Pascals filialer i Oslo. Pascal Deguy , grunnlegger av den kjente konditorkjeden Pascal i Oslo, har brakt disse franske fristelsene til Norge
(Anbefaler å se Pascals film for fremgangsmåten. Jeg er lett å inspirere. Etter forrige søndags «Hele Norge Baker» program ble jeg så nysgjerrig på utfordringen om å lage Fraisier
til vaniljekremen(Pascals oppskrift). Aprikos, vaniljekrem og alt som er godt. Enkelte matvarer er så gode at jeg tenker at jeg kunne overlevd kun på dem
. God Påske, kjære lesere. Nå er det alt for lenge siden jeg la ut en ny oppskrift, tiden bare flyr forbi hos meg, har vanskelig og skjønne at det er Påske
Inspirasjon til denne oppskriften har jeg fra TV-kokken og kokebokforfatteren Lorraine Pascale. Med utgangspunkt i hennes oppskrift, har jeg gjort mine egne forandringer og gjort oppskriften til min egen
Pascals franske makroner. Populære poster. Thai Vårruller. Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.