Dette er en av de beste gulrotkakene jeg vet om. Den er ekstra saftig og har massevis av smak. Gulrotkaken er laget med riflede gulrøtter, most ananas, kokos og hakkede nøtter
I dag er en av de aller siste dagene våre her. Og med pappas bursdag rett rundt hjørnet, og Sophias, samt min yngste søster, Nathalias, bursdag som skal feires i helgen… Vel, idéer til kaker og cupcakes bobler over i hodet mitt, haha
No i helga laga eg ei kake som vart borte som dogg for sol, så god vart den. Den må påbyrjast dagen før, men huskar du på det er det ikkje mykje arbeid å lage den
For noen år siden kjøpte en kollega av meg en gresk kokebok. Sjefen vår var veldig begeistret for Helles, og til en feiring av hennes 50-årsdag lagde vi flere retter fra denne kokeboka
Frisk, sunn og god salsa. Ypperlig tilbehør til Mexicansk mat. Er du tilhenger av salsa på glass. Det er lettvint å ta med seg et glass salsa i handlekurven til helgens meksikanske måltid – som ofte blir taco
Bakte, fylte bifftomater . . Til 1 pers trenger du. Ca 65gr baconterninger,½ rødløk, 1 stor neve spinatblader, 1 vårløk, 1 neve sopp og det du graver ut av tomaten
God kveld alle sammen. Snart er det Valentinsdag og kjærligheten som er den mest fantastiske følelsen av alle følelser i denne verden, feires stort denne dag i store deler av verden
Mine tilpasninger. Mandagens middag var ost- og skinkegrateng etter en Grete Roede-oppskrift. Jeg klarer veldig sjelden å følge en oppskrift til punkt og prikke, må liksom tilføre min egen vri
Glutenfri mat og baking er ikke alltid så lett å få til. Jeg tenkte jeg kunne dele noen oppskrifter med dere fremover, på ting som vi har funnet ut smaker godt, og som funker greit å lage
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
I går kveld var det min tur til å ha klubb, eller forening som vi kaller det. 16 matglade damer skulle innta heimen, så da er det frem med de gode oppskriftene og ideene på mat som er lett å lage, men smaker godt
Spareribs er noe av det beste jeg vet, særlig med epletzatziki og maispure. Det er ikke så ofte det serveres her hos oss i og med at det er "litt" ekstra arbeid med tilberedelsen, men når det først gjøres er det lurt å lage en stor porsjon og putte litt i frysen