Nydelige nøttekaker, litt sprø utenpå og seige i midten. Disse kakene er god til mye mere enn til kaffekoppen, de smaker veldig godt til iskrem og til en kopp sjokolade, og hvem ville vel si nei takk til å få en boks eller glass med slike kaker som julegave
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Åh himmel. Brente mandler er en av de tingene jeg ikke klarer å slutte å spise. Men det koster jo skjorta å kjøpe dem i butikken eller på julemarked, så dermed fant jeg ut at her var det best å lage det selv
Det er mye småkaker i jula er det mye godteri også, og konfekt, og kaker, og mat generelt. Jeg har lest på en blogg at det er det du gjør mellom nyttår og jul som teller, ikke det mellom jul og nyttår
Denne kaken ble laget i forbindelse med at vi skulle på en liten hyttetur med familien. Sjokoladekake er alltid en slager og med et hint av frisk sitronsmak ble den enda bedre