250 g hvetemel125 g smør75 g sukker1 vispet egg50 g smør75 ml kremfløte100 g brunt sukker150 g ristede hasselnøtter200 g mørk sjokolade2 dl kremfløteBland mel, smør og sukker i en foodprocessor
Jeg var på jakt etter en dessert litt utenom det vanlige og trålet gjennom alle kokebøkene mine helt til jeg fallt for denne oppskriften i Jamie Olivers kokebok "Jamie's America"
Sushi er Japans nasjonalrett. Retten har blitt veldig populær i Norge de siste årene. Det finnes flere forskjellige typer sushi, maki, nigiri og sashimi
Her kommer oppskrift på Asiatisk kyllingsuppe. Enkel og grei å lage. Jeg brukte en oppskrift fra Rema 1000, men i denne oppskriften på bloggen har jeg piffet den opp med litt mer krydder siden Rema-suppa ble litt smakløs
OL i London har begynt, og da er det godt med litt kosemat foran TV'en. Jeg fikk lyst på "Chicken Nuggets", og da lager jeg en asiatisk dipsaus som tilbehør
Denne oppstod på samme kveld somstjernekaken med hvit sjokolade, og eren videreutvikling av den. Nøttebunnen er den samme, bare presset ut i en dessertring
. Den klassiske Biff Stroganoffen inneholder i sin enkelhet rømme, storfekjøtt, løk, salt & pepper. Tomatpuréen er vel også ganske obligatorisk, så den har også fått være med
Strimlet biff med wokgrønnsaker og ris. Tid ca 20-25min (risen tar lengst tid). . Du trenger til 2 pers. Ca 250gr biffkjøtt(her er kiwi sine pepperbiffer et godt alternativ), 2 gulrøtter, Litt kål, 2 asparges, 3 babymais, 10 sukkererter, ½ squash, ris, soyasaus, sweetchilli saus( eller annen smak), ruccola
Alex foreslo en eller annen gryterett, og siden jeg i hovedsak er mot å bruke ferdigposer til maten, begynte jeg å kikke litt i kokebøkene mine etter inspirasjon
Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd