Blomkål- og grønnkålsuppe (Vegan)
Annikens Kitchen
Annikens Kitchen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 blomkålhode
  • 1 pose grønnkål (jeg kan ikke utstå å vaske grønnkål så jeg kjøper ferdigvasket på pose)
  • 2 – 3 ss grønnsaksbuljong (jeg bruker en økologisk på glass fra Naturata)
  • 3 – 4 fedd hvitløk
  • 1 kopp kokosmelk (bruke gjerne mandel eller annen type, jeg er bare hekta på kokos for tiden)
  • 3 – 4 ss kokospulver* (det finmalte pulveret, ikke strø. Kan sløyfes, men jeg synes det gjør suppen kremete og god)
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 -2 ts tørket timian
  • 1 ss tzatzikikrydder (nam altså!)
  • Pepper
  • Valnøtter og koriander som spiselig garnityr
  • 2 personer har likt dette innlegget, tusen takk! Klikk på hjertet for å like du også!
  • Du vil kanskje også like{:no}Røkte pølser med steamed buns og sauerkraut (Vegan){:}{:en}Smoked vegan sausages with steamed buns and fermented sauerkraut{:}Supercrispy og spicy blomkål

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.