blåskjell,. Slettvar med fylt medrekerog blåskjel, og servert med bønner er sunt, slankende og godt. Skyll bønnene, og varm dem opp med en boks finhakkede tomater og persille
Har du litt skalldyr igjen fra skalldyraften kan denne salaten være en ide å lage. Og nå har den blitt en populær skalldyrssalat også her i Norge, ønsker med dette å dele min gode nabo Eli sin oppskrift
Begynn med å skrubbe blåskjellene og kaste de blåskjellene som ikke lukker seg ved et lite knips. Gryten serveres med ris eller et godt hjemmebakt brød som f
Server med en god salat og litt godt lavkarbobrød. Smak til med salt. Kok fløte, dill og hvitløk i en bredbunnet panne til fløten tykner litt - jeg bruker en teflonbelagt stekepanne
Start med å skylle og «rengjøre» blåskjellene. Husk skje til å spise opp suppen med. Kraften til blåskjellene er både sunn og full av nydelige thai smaker
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til Bent Stiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
Kongekrabbe smaker herlig godt, minner om en blanding av hummer ogreker. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.