Ferske var rekene de hadde også og da var det helt klart duket for ”pastamedhavetsfrukter”. Sett på en stor kjele med saltet vann til pastaen, den skal koke mens du tilbereder det andre
Allt kjøpt i løsvekt i freskvaredisken. Etter å ha laget en budjettmiddag på fredag med spaghetti arrabiata, trår jeg til med en eksklusiv spaghettirett på lørdag
Spagetti med blåskjell, laks og reker er fort å lage og lett å servere til mange. Imponér gjestene med dette lettlagde festmåltidet inspirert av Italia
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. Bruk en panne med litt høye kanter. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kok pasta etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann. Sil pasta, rør inn bacon og saus. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pastadi Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara. - 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket . - Kokkeliten 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
tilsett kyllingen i løkblandingen. bland sausen sammen medpastaen. finhakk løk og paprika og fres dem litt i en panne med litt olje til løken er gyllen
Og enkelt er det også, så da er det bare å overraske din kjære med en god middag. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og skyll den i kaldt vann når den er ferdigkokt. Rør sammen creme fraiche, sambal olek og tomatpure og vend det inn i pølseblandingen
Kok pastaen etter anvisning på pakken. I mellomtiden steker du grønnkålen i en panne med litt olje på middels varme, sammen med raspet hvitløk og et lite dryss havsalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.