STEKTE TORSKELOINS MED RØDVINSSAUS OG OVNSBAKTE POTETSKIVER
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 30-40 minutter midt i ovnen
  • 4 personer
  • salt
  • pepper
  • smør
  • Saus
  • 1 finhakket sjalottløk, ikke for liten
  • 2 1/2 dl rødvin
  • 2 1/2 dl kyllingkraft (vann + 1/2 terning)
  • 75 g smør
  • (salt)
  • pepper
  • Ovnsbakte potetskiver
  • 4 store poteter i tynne skiver, trenger ikke skrelles
  • salt
  • pepper
  • 3 ss smeltet smør
  • 1 ts tørket timian

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.