Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Stekte, strimlede grønnsaker, mengder av de ulike sortene bestemmer du selv. Ta fiskestykkene forsiktig ut av formen og legg på tallerkener sammen med grønnsaker og poteter
Deilig fisk med godt tilbehør. Stek eplebåtene først i smør til de er litt møre, men fremdeles har noe tyggemotstand, snu dem en gang og ringle litt honning på dem mens de ennå er varme
RØDVINSSAUS. Pensle formene innvendig med smeltet smør og legg lagvis potetskiver, pastinakk og persillerot, pensle med smør mellom hvert lag, dryss på litt salt og pepper og legg på litt finhakket timian mellom hvert lag
Soppen stekte jeg i en panne med litt smør . Jeg krydret kjøttet med rosemarin, salt og pepper før jeg brunet kjøttet godt i en varm stekepanne med brunet smør
Bland sammen kjøttdeig med finhakket løk, revet hvitløk, egg, melk og alle krydderne. I kveld reiser vi til Kreta og blir der i to uker, så da blir det litt stille på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.