Snikgjest serverer stekt svineknokepå enkleste vis som fingermat. Denne undervurderte og rimelige griseknoken egner seg til mye mer enn å bare koke kraft og suppe på
Det finst mange måtar å lage lapskauspå, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Lapskaus skal vere tjukk, ifølge mi bestemor skulle sleiva stå i gryta
Min mors pølselapskaus er den desidert beste i verden. Tilsett så posen med tomatsuppe, bland denne godt inn, hell på mere vann vis du trenger å la den putre i 5 minutter til
"Noen" påstår at man ikke kan bruke mørbrad i gryteretter og lapskaus, det stemmer ikke. Ikke blir skremt, hvis du smaker på kraften og den smaker veldig sterkt
I Storbritannia er pastinakk blant annet et must til «sunday roast», og den deilige søtlige smaken kommer så godt fram når denne supre rotgrønnsaken får litt olje og varme på seg
Her er et forslag på solid norsk husmannskost med røkt og salta svineknoke. Den er både salt, fet, søt og syrlig på en gang og passer som hand i hanske med norsk øl og snaps
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Ha alle de oppskårede grønnsakene i gryten sammen med kjøttet, fyll eventuelt på med litt mer vann. Du vil jo helst ikke at det bare skal bli mos når du rører rundt i lapskausen
For Jeg skal være den første til å innrømme at jeg på akkurat denne retten var litt i overkant ivrig og ikke for hvermansen, men jeg laget denne av ren nysgjerrighet
Avhengig av hva slags type svineknoke du kjøper, vann den ut på forhånd. Du får ikke mørere og mer smakfullt kjøtt enn det som sitter på bein, og ved langtidstilberedning er du garantert et mørt og saftig resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.