Løk, chili, sukkererter og grovhakket brokkoli smaker veldig godt i denne salaten. Pastasalat er supert å lage opp på forhånd, gjerne dagen før da den bare blir enda bedre
Til asiatiske retter hører sterk mat med og dermed også en sweetchilisaus. Sausene som man kjøper i butikken inneholder ekstremt store mengder med sukker og derfor har jeg laget denne fra bunnen
Server med kokt jasminris på siden og litt ekstra thai sweetchili sauce. Her er oppkriften på en god, smakfull og spicy wok toppet med crunchy, salte peanutter
Start med å knuse chili, hvitløk, ingefær, koriander og salt til en paste. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
Fullkornstortilla(velg en variant med færrest mulig karbohydrater). Her må det nevnes at sweetchilisausen inneholder en del sukker, så dette er ikke hverdagsmat hos oss
* Hell over med kremfløte og sweetchili og topp den med ost. 4 kyllingfileer2 fedd hvitløk2 paprika1 purreløk3dl kremfløte1dl sweetchilisaus150gr revet ostrosiner, ananas, cashewnøtter kan også has i. Stekes midt i ovnen på 200*C i ca 20min, serveres med ris
Ha det oppi en kasserolle med honningen, sukret, soyasausen, worcestersausen og eddiken. Å nå har vi laget den noen gang, så vi kan oppskrifta og er trygg på å dele den med dere alle sammen
I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus
I år tror jeg også glass med hjemmelaget sweet chilli blir en slager som julegaver. Styrken på sausen bestemmes selvfølgelig av hvor mange chilli du bruker, men også om du velger å ta med frøene eller ikke
Servér medsoyasaus, syltet ingefær og eventuelt wasabi. Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik)
smak til med salt og pepper. tilsett eple, chili og estragon. sauser/dipper. 1 pose bernaise saus 2 dl vann 3 dl creme fraishe 1 eple i biter 1 finhakket chili litt estragon. 12 i sauser/dipper
I hele min oppvekst, ble svinekoteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus
Riv skallet fra limen, og bland med sesamolje, sweetchilisaus og presset hvitløk. Server laksen medkoriandersausen, nykokte poteter, basmatiris eller en enkel grøn salat
Smak til med salt og pepper hvis du syns dette trengs og eventuelt litt andre krydder. Bland hvitløk, chili, vann, sukker, hvitvinseddig og salt i en kjele
Selv om jeg spiste de opp fort rakk jeg å lag en liten dessert ut av jordbærene og den oppskriften skal jeg dele med dere etterhvert - i dag håper jeg å friste dere med Wok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.