Et godt hjemmebakt speltbrød ble underlag for kantareller med bacon ogløk. Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Mix egg og melk, sammen med salt og pepper. Kutt løken grovt og baconet i gode biter. Denne er enkel og basert på ferdig pai deig for deg som ikke liker å bake
Smelt smør i en stekepanne, og stek bacon, løkog purre til baconet blir sprøtt. Hell av vannet og kjør blomkålen med en stavmikser eller i en blender til den blir en glatt puré
Sprinkle over litt god olivenolje, en skvis lime og krydre med pepper. Den enkleste måten å få løs maisfrøene på, er å skjære dem av med en kniv fra topp til bunn etter at de er kokt
Del ostesmørbrødene i to og server dem varme, gjerne med en liten salat til. Bruker du stekepanne er det smart å trykke lett med en stekespade på toppen av skivene mens du steker
Dekk formen med folie og stek som angitt. Her med et lett sukkerdryss på eplebåtene. Stek løkog bacon et par minutter og fordel dette over kyllingen i formen
Server med dryss av parmesan. Tilsett vin og la koke noen minutter. )115 g bacon1 stor hakket løk1¼ dl hvitvinen boks hermetiske tomater½ ts tørket timiansalt/pepper600 g spaghettiStek bacon ogløk til løken er myk og baconet sprøtt. Tilsett tomater, timian, salt og pepper og la småkoke under lokk ca 20 minutter. 1 stor hakket løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.