Dette er virkelig grove knekkebrød og de er bare utrolig smakfull, jeg blir aldri lei av å spise de. Jeg varierer med finhakkede valnøtter eller andre nøtter og frø
Mange av oss har helt sikkert "å spise sunnere" som ett av mange nyttårsforsetter, men det er dessverre lettere sagt enn gjort om vi ikke har hatt så gode kostholdsvaner tidligere
I dag strømmet det plutselig på med nye likere på Facebooksiden vår. Det var unormalt stor trafikk, og vi skjønte ikke hva som var skjedd før en av våre venner gjorde oss oppmerksom på at Enklere Liv hadde lagt ved en lenke som viste til en av våre blogger der vi omtaler en av de fine matboksene deres
lørdag 10. september 2011. "Kebabspyd" med mynteyoghurt og pitabrød. Jeg har laget en form for kebab to ganger før, men husket ikke hvilken av oppskriftene som var best
. Endelig er varmen kommet tilbake her på Østlandet – i allefall her i Oslo. Det betyr at det er mulig å spise middagen sin ute på verandaen etterhvert
Denne geniale oppskriften fant jeg inne på denne bloggen. trines mektig matbloggDet kjekke med denne oppskriften er at man tar det man har i kjøleskapet, for meg ble det denne gangen disse grønnsakene, neste gang blir det kanskje en helt annen kombinasjon
Ostekake med sjokolade og friske bær. . Tid. Ca 15-20 min fra start til servering J. Du trenger. Bunnen. 1 pk bixit kjeks og 150gr romtemperert smør/margarin