Deretter koker du ut stekepannen du brunet steken i og slår vannet over i romertopfen, jeg lar det dekke grønnsakene og tilsetter en kjøtt buljong og en grønnsaksbuljong
I dag har jeg testet ut enda en oppskrift fra Matprat. Slik gjør du. Legg spekeskinkeskiver ved siden av hverandre med littoverlapping, gjerne på et matpapir
Fortsettelsen er en hel dag med langtidssteking hvor huset fylles av de herligste dufter av lam, hvitløk, rotfrukter og hva jag nå ellers kan ha stappet oppi gryta
Å lage fårikåli Rømertopf er en super måte å lage denne middagen på. Det er bare å legge kjøtt og kål med salt og pepper lagvisileirformen, sette den i ovnen og så klarer den seg selv til den er ferdig
Dette er akkurat det vi gjør med fårikål og vi kan selvsagt gjøre det med andre gryteretter. Jeg lagde gryteretten iRömertopf, men den kan fint lages i gryte også