Jeg vet ikke helt hva som skjer hjemme i disse dager, men da jeg skulle lage kake i dag og trodde jeg hadde alle ingredienser - var vi plutselig tomme for egg
Dryss de lune sjokoladefondantene med siktet melis og server straks. Vi er midt i uka, det er kun kort tid til helg og jeg har vært så utrolig heldig at jeg endelig idag kunne starte å røre litt på kroppen igjen
Ta også litt på hendene, og kna fondanten noen minutter. Hell i marsmallows og vann i bollen. Bland melis sammen med den smelta marsmallowsen i en mikser, og rør godt
Her kommer oppskriften og steg-for-steg bildeguide på hvordan du lager eggfri marshmellows. Jeg er jo vell erfaren når det kommer til å lage (og spise) disse fluffy hvite putene av proteinrikt snask
Rull sammen det ene bladet, og la det stå oppreist. Kan også bruke spiselig lim, men på akkurat dette her gjør en liten dråpe vann på en pensel samme nytten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.