Ninas gode liv. 52, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Eplemos/kompott, kokt med vanilje, kanelstang og søtet med stevia, pisket krem (vi bruker rice whip, men om du tåler ekte fløte, så er det selvfølgelig perfekt) og på toppen en deilig nøtte- og kokostopping
Lag kokostoppingamedan kakebotnen står i omnen. Kle ei langpanne med bakepapir. Sikt i det tørre (mjøl blanda med bakepulver) vekselvis med mjølkeblandinga
Kokostopping. Jeg fikk ikke tak i knust ananas, men brukte i stedet to små bokser med ananasringer som jeg slo av vannet på, og knuste med stavmikseren
Forstek bunnen / Pre-bake the crustLag kokostoppingen / Make the coconut toppingSpre kokosblandingen jevnt over den forstekte bunnen / Spread the coconut mixture evenly onto the pre-baked crustKlar til steking / Ready for bakingLa avkjøle helt, gjerne over natten, før servering / Let cool completely, overnight if you can, before servingDEILIGE OG SEIGE / LOVELY AND CHEWYOppskriften er fra bakeboken "Fat Witch Brownies" (med noen personlige justeringer)
Spre syltetøyet jevnt over den avkjølte bunnen før du avslutter medkokostoppingen. ) Denne gangen er det disse deilige kokosrutene med syltetøy jeg bare MÅTTE bake
Kakemilla
I oppskriften stod det fløte og kokosmelk, men siden jeg ikke hadde det hjemme laget jeg det med lettmelk,og det gikk bare supert
Pisk mykt smør sammen med sukker. Bland melet med natron og bakepulver og vend dette inn i deigen (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt godt blandet)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.