Medhummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillethummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
ASPARGESMED SPEKESKINKE. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Beurre Blanc er en mye anvendt og klassisk saus, som er genial å ha på reportoaret. Den er ganske enkel, men supergod og kan varieres i stor grad hva gjelder smak
Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat
Vi marinerte hummerne i en gressløkpesto oggrillet dem i ovnen. Dette er både den mest skånsomme metoden for hummerenog den metoden som gir det saftigste resultatet
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, aspargesoggrillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Legg pakken med fisken på grillen sånn at skinnsiden er ned og la den bli grillet i. Rens aspargesenog legg det i aluminimumsfolie med litt smør og salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.