Vi hadde Risengrynsgrøt til middag her for noen dager siden, (neida, det behøver ikke være jul for å spise det, og du finner oppskriften HER ) og da ble det igjen rester som jeg frøs ned med tanke på å lage lapper e
Ha i foodprocessor/blender/stavmikser, sammen med koriander, kafirlimeblader, tomatpurè, grillet paprika, chili (med eller uten frø, frø gir sterkere curry) skrellet ingefær i biter, hvitløk hakket, olivenolje, fiskesaus, sesaolje og soyasaus
4 tortillawraps300 gr laks1/2 sitron salt og pepperChillisaus (her har jeg brukt Frank's Red Hot, men bruk gjerne den typen du liker)Rømme Olje til steking . RødkålSalat1/2chilli1/2 lime1 ss olivenolje salt og pepper . 1 tomat1/2 gul paprika1 vårløkLitt rødløk1 ss oliverolje salt og pepper . 1/2 sitron. 1/2 chilli. 1/2 lime. 1/2 gul paprika
Små gulrotkake-muffins med ostekremfyll/glasur. 2/3 opp på kjøttet. Hot Pot Roast er skikkelig god kosemat og ekstra godt når høst- og vinter-kulda setter inn
Det er sjeldent jeg bytter ut frokost smoothien for noe annet, men det geniale med denne type puddingen er at du kan fort slenge den sammen på kvelden, sette den i kjøleskapet og den står klar til å spises på morgenkvisten
Chia pudding er utrolig godt, mettende og superlett å lage. Frøene smaker ingenting men trekker til seg væske så man får en pudding kosistens etter et par time i kjøleskap
Gryterett er enkelt å lage og smaker godt. Det tar noe tid å kutte opp grønnsakene, men når det er gjort, så er det ikke lenge før middagen er serveringsklar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.